Friday, August 14, 2009

Ny är det fredagsmyyys.

Ledig idag! Två arbetsdagar kvar på mitt semestervik. Kommer sakna avd 71-72 i massor. Har aldrig haft ett så roligt och spännande sommarjobb förrut och jag har lärt mig saker som jag inte hade kunnat drömma om. Just patientbemötande kanske är den största delen, att veta hur man ska möta så svårt sjuka patienter som finns på en kiruravdelning. Cancer har kännts ganska främmande för mig. Har inte mött så många personer i mitt liv som har haft cancer. Men nu förstår jag hur vanligt det är och hur tragiskt det kan bli med en spridd cancer. Man tänker mycket. Tänk om jag kunde trolla och ställa allt till rätta igen.

Har sagt att dom gärna får ringa till mig i höst men indragningar gör att personalen inte ens får ta ut semester. Om någon blir sjuk får dom ringa in vikarier. Så nu får jag väl hoppas på svininfluensa eller nåt? Usch nej.

I det här inlägget blev det bara text. Har inte laddat in mina sommarbilder ur kameran så jag har inte så mycket att visa här i bloggen, men det kommer. Nästa vecka har jag semster och då blir det hårdträning.
30 agusti då gäller det. Spring spring spring. Ikväll ska jag Emma och Karin träffas och ladda upp!

Nu är det fredagsmyyyys!

4 comments:

Sara said...

Jag kommer nog och hejar på er när ni springer och är duktiga. Saknar er.

Härligt att sommaren varit bra på jobbet! Ser fram emot bilder senare =) Kram

cattis said...

Låter som du har haft en riktigt bra sommar med andra ord :D Great! Och snart börjar vi vår praktik igen. Vi måste träffas snart igen, vi som skulle åka till Liseberg :D

cattis said...

Haha, jag säger detsamma. Kände redan första dagen att det vore något att jobba som dssk :) Det är kul och varierande. Har du ngt speciellt för dig den 12 september? Jag pratade med Johanna och vi sa att vi skulle hitta på ngt, typ liseberg kanske ;D

cattis said...

Ja, jag ska till jourcentralen på mån och nästa fre. Ska bli spännande och se hur det fungerar där. Jovisst har svininfluensan spridit sig, vi har också fått patienter som antagligen fått det. Men vad kan vi göra? Inget mer än att skicka hem dem. Jag tror säkert att bomben snart faller innan vi ens har hunnit vaccinera folket. Fast de flesta tror ju att det kommer komma en till våg, senare.
Ja, just det. Liseberg den 19 sept. Fortfarande på? Johanna följer dock inte med men Anki ville gärna åka. Hon skulle även prata med Sara.
Så får vi hitta på ngt allihopa snart också :)