Monday, January 17, 2011

Stackars lilla blogg.

Jag tror egentligen inte att jag borde äga en blogg med tanke på hur ofta jag uppdaterar den. Men, men.
Det har i allafall hänt mycket den senaste tiden i Kristinas liv. December 2010 kanske var den mest spännande månaden i mitt liv. Jag träffade Mister T. Eggbys stolthet. Jag trodde inte att jag kunde bli så fäst vid en annan människa på så kort tid. Tidigare romanser ligger nu i lä. Först nu har jag förstått vad kärlek är, endast 23 år gammal!

Annars jobbade jag mycket under storhelgerna men inte på nyår. Nyår firades med vänner och god mat. På nyårsdagen åkte Cattis till Oslo för att stanna. Nu jobbar hon som sjuksköterska på Akershus. Om du läser det här Cattis så ska du veta att saknar dig, tur att din blogg lever. Hoppas att vi ses snart.

I december gick jag också introduktion på Skaraborgs läns Sjukhem. Veckorna efter det blev jag erbjuden ett vikariat på Kirurgkliniken på KSS som jag självklart tackade ja till. Idag var min första dag på vikariatet. På avdelning 72 trivs jag som fisken i vattnet. Jag gillar tempot, arbetssuppgifterna, kollegorna och patientklientelet. Jag vet aldrig vad som väntar mig när jag går till jobbet. Idag fick jag till exempel injicera Digoxin till en patient som hade ett pågående förmaksflimmer. Det kanske är en vardagssyssla på en medicinavdelning men inte på en kirurgklinik.

Vill ni veta mina mål för det här året? Okej då.
  • Jag ska utvecklas på jobbet och bli en mer kompetent sjuksyrra.
  • Flytta hemifrån.
  • Åka Tjejvasan.
  • Vara en snäll flickvän.
  • Fotografera mera.
  • Bli en bättre hundägare.
  • Inte börja röka och snusa.
Good luck Kristina. Tack.

För att ni är fina.

3 comments:

cattis said...

Bloggen lever, hurra!

Kristina bara så du vet, så saknar jag dig en massa. Det har varit ganska många ssk från addecco på avdelningen och då går genast mina tankar till vår tid i stavanger. Ibland kommer nästan en tår. Jag hoppas att vi snart ses!

Vad bra att du trivs med din tillvaro, det är mkt som har hänt i ditt liv. Mycket mycket bra saker. Jag håller tummarna för dina löften, och vet att du kommer klara av dem!
Digoxin förresten, det gav jag på hjärtat lite då och då. Inte så konstigt kanske, eftersom det är en hjärtavdelning.

Sköt om dig vännen min!
Kramar i mängder.

Kristina said...

Vet du Cattis. Dom har ringt från Adecco två gånger de senaste två veckorna. Funderar på om man ska boka in några helger i Oslo. Jag jobbar ju bara 75 % och har ibland 4 dagars ledigt :)

Då kan jag ju bo hos dig.
Förena nytta med nöje så att säga :)

cattis said...

Det vore världens bästa idé!
GÖR DET KRISS! :D