Sunday, April 12, 2009

Påskhelg.

Heeeej! Dags att blogga lite igen. Min helg har vart toppen. Kan ju inte bli annat när det är så vårigt ute. Tiden har varken gått sakta eller fort, tagit dagarna som dom kommit. Har blivit mycket trädgårdsgöra. Klippt ner massor med mördarbuskar (björnbär) som sprider sig som ormar med vassa taggar bakom växthuset. Nu har jag sparat en. Allt som jag planterade för några veckor sen har kommit upp i växthuset. Alltså spenat, salladerna och räddisorna. Idag har jag sått morötter, palsternacka och sockerärtor. Har även förberett ett land där jag ska testa att sätta potatis. Har aldrig satt det förrut. Spännande. Ska verkligen bli spännande och se om jag kan hålla växthus/trädgårdsland projektet levande hela sommaren eller om det kommer sluta med att allt är uttorkat och mamma tvingats ta över :P Haha

Ja, jag har ju gjort en del annat också.. Typ spelat kubb 4 gånger och förlorat alla. Vart på marknad i Lidköping. Träffat högstadiepolare. Klippt äppleträd och målat!

Nu ska jag dyka ner i min säng. Det är ju en Annandag i morgon.

2 comments:

cattis said...

Jag avundas på dig och ditt tålamod till att hålla på med växthuset och alla planteringsprojekt. Du är duktig du, och jag lovar att du kommer hålla på med det hela sommaren ut :) Vi ses imorgon.. Plinga på om jag inte hinner komma ut ;)

Johanna said...

Det låter som om du har haft en härlig helg :) Ses imorgon :)