Wednesday, November 4, 2009

För dig.

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig för dig
~
Jag gillar Lars, han var grymm på arenan igår.
Här kan du lyssna på låten ovan.


Annars då? Jo idag föll den första snön på min kind. Dags att byta layout här på bloggen alltså. Min favorit årstid är över, men det kommer en ny höst. Nya brandgula löv. Skolan funkar bra. Jag har hamnat i den bästa av alla grupper. GRUPP H, som i Habsolut Bhäst. Vi har ett jättejobb framför oss och måste ligga i. I måndags fick vi veta att ALLA som genomförde denna kursen i våras hade blivit underkända. Det mönstret ska vi bryta nu.
Sådeså Friberg.

4 comments:

Anki said...

Nehe du... vår grupp är världens bästa, grupp B = Bäst ;) ;) Roligt att höra att någon mer tycker om hösten, annars när man säger det så tittar folk på en som att man kommer från en annan planet ;)Hoppas det går bra för er med arbetet! Kram anki

cattis said...

Heldagar det är vad ni planerar in alltså. Vi i Grupp E som i Emotionella, har fördelat ut fikadagar oså å jobbar på hyffsat bra. Nu ska här börjas skriva om omvårdnadsdiagnoser och allt det där. Puh. Ska hämta Vips boken idag! Den lär behövas. Har ni kommit långt?

Friberg, här ska vi bli godkända!

Johanna said...

Heldagar?! Vi i grupp C som i clever jobbar effektivt som sjutton tills lunch och sen är vi helt slut. Men då är vi verkligen effektiva också!
Men Cattis, eran grupp hinner väl mest med bäbismys och blöjbyten?! ;)
Vi ses på föreläsningen imorgon brudar :)

Anki said...

Det bästa med vår grupp är att vi ses så sällan... oj, det kanske lät lite fel, blir generad nu... Men, men ni får tolka det som ni vill. ;) Säger bara: B som i bra, B som i bättre B som i Bäst, B som i... blöjbyten! Det va ju indre bra...