Monday, June 8, 2009

USK Kristina

Det var jäkligt kallt när vi satt där under filtarna under kastanjen. Hagelkurorna var stora som puttkulor. Men när man tänker på det i efterhand var det ju ganska mysigt =)

Det var också trevligt när vi gick där på bryggan och "drömde om att få bli riktiga Brats". När vi skålade framför kameran. När Anki simmade i havet medans vi andra frös som små istappar. När vi satt uppe på berget och hörde göken. När vi snacka sjuksyrrespråk. När vi åt jordgubbar. När vi spelade Rappa Kalja. När vi hittade blåmanetbäbisar vid stranden.

Ja det var mysigt och trevligt att ni följde med!


Idag har jag gjort min första dag på avd 71 på KSS som undersköterska. Fick bla vara med på en såromlägning som två läkare gjorde med Vak behandling, en patient som hade sår inne i rektum. Owh aj.
Avvecklat 2 C-fix, en KAD, serverat mat , vart på stomiutbildning m.m! Mycket intryck och massor nytt att lära ledde till att jag somnade när jag kom hem. Hehe.
Sen sprang jag Skogatorprundan. Jag, Emma och Karin har ju anmält till ett visst lopp. Nu får jag inte ligga på latsidan längre. Här kommer en ledtråd.
STHM + tjejor + 1 mil + 30 augusti.

6 comments:

Sara said...

Iiih, då kommer ni hem till mig! Det måste ni! (Under förutsättning att jag hittat ett hem, men det får vi väl hoppas)

Låter som jobbet går bra, det är fint det =) Hoppas vi ses snart, funderar på att få ihop ett tårtkalas kring min födelsedag i år igen. Puss

Ps: Känner mig friskare idag!

Anonymous said...

Hoppsan, det var nyheter det. Vi får diskutera sommarträning nästa gång vi ses. Snygg kossa /David

Johanna said...

Vilka snygga bilder du har gjort :) Du har verkligen matchat med färgerna på namnen och symbolerna! Bra jobbat :)
Tack för i helgen föresten :)
Trivs du på jobbet? Jag ringde idag för att höra om du var där, så vi kunde luncha ihop. Men ingen Kristina där inte, det får bli en annan dag! Jag skickar mitt schema till dig föresten. Du kan väl skicka ditt?
Jag tror rebusen blir tjemilen. Har jag rätt eller? ;) hehe.
Kramar!

cattis said...

Kusten var bäst, i sommar drar vi igen.. tjecka din almenacka ;) Om jag hade pengarna skulle jag följt med och springa loppet i sthlm :D

Emma M said...

Oj, hurtbulle!!

anki said...

När vi åkte bil, när vi gick i den stora tennishallen, promenaden på berget, när vi solade på verandan, när vi grillade, spelade kort... när vi helt enkelt njöt av livet och sommarlovet. Tack kära vänner för trevlig helg och till dig för lånet av stugan! Räkningen har inte kommit än... ;)